Делян Пеевски се разпорежда с ДПС като с лична фирма и уволнява,

...
Делян Пеевски се разпорежда с ДПС като с лична фирма и уволнява,
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Доган нареди да не се подкрепя кабинета на ГЕРБ

„ Делян Пеевски се разпорежда с ДПС като с персонална компания и уволнява, отстранява хора, които са близки до Ахмед Доган “ – това съобщи Рамадан Аталай в студиото на bTV тази заран. Часове преди гласуването на проектокабинета с първия мандат, за който парламентарната група на Движение за права и свободи и персонално Пеевски неведнъж даде знак, че би го подкрепила Аталай хвърли “бомба ” като съобщи, че има предписание от почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган  да не се поддържа държавното управление. „ Има предложение, непосредствено предписание, от почетния ръководител (Ахмед Доган – б.р.), ПГ на ДПС да не поддържа държавното управление.Убеден съм, че сътрудниците от ПГ няма да пристъпят причините и предлагането на визионера “, сподели Аталай. 

Той е един от тримата народни представители от Движение за права и свободи, които в последните дни бяха призовани да се отдръпват от партията поради неприятни изборни резултати. Официално, това стана посредством заявления, че локалните структури отдръпват поддръжката си за Филиз Хюсменова, която подаде оставка като депутат,  Айсел Руфад и Рамадан Аталай.  

Хюсменова дава отговор за Варна и района, Руфад за Шуменско, а Аталай бе посочен за изгубил доверието на пловдивските структури. И тримата са считани за близки до Доган, което даде мотив за версии, че върви почистване на хората на почетния ръководител на Движение за права и свободи. Впоследствие  множество структури на партията от цялата страна излязоха с  отворени писма, в които приканват  Доган да изясни обществено какво се случва. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР